moja rozela vie ropravat a piskat ako clovek a raz samo zapiskal a ujo fero si mislel ze na neho niekto piskal a stalo sa mu vela dlsich prihod... raz sa stalo ze sme dali von klietku s papagajoma ja som bola na prechadzke a bola u nas moja babka a zdruztva uletel krkavec a lietal si po dedine a zrazu priletel na samovu klietku chudak taky velky vtak oproti nemu musel to byt strasny sok a stalo sa aj to ze sme mali znova sama vonku v klietke a adela nas pes)chela sama schmatnut lebo vystrcil hlavu z klietky a zasekol sa tam uz len o vlasok unikol ked sa mu podarilo prestrcit hlavu naspet a le zlomil si zobak a museli sme ho krmit striekackou ked sme si kupili druheho papagaja a kupili sme veciu klietku (samicku vola sa kajka) tak ocino dal von klietku a jeden z nasich psov zhodil oklietku a klietka sa otvorila a kajka so samom uleteli samo preletel na nasu jablon potom na susedovu jablon a ocino s ujom vojtom zobrali hadicu a sama ostriekali a samo zliezol dolu ale kajke sa nepodarilo chitit kajka bola prec4 alebo 5 dni a potom ujo fero(druhy)zastavil ocina smerom do roboty ze chytil kajku zdravu a zivu
Príbeh prebraný z pôvodných stránok od autorky lala00 publikované dňa 06.08.2008, 15:22
samo
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných