Senegalec Viky
Senegalec Viky
Strašne krásny vtáčik.. Aj moja korela je tiež strašne živá. Všetko musí rozobrať. Ale zatiaľ len v klietke kedže si na seba ešte len zvykáme.
Výborne vymyslené s tou lanovkou. :10:
Výborne vymyslené s tou lanovkou. :10:
BBcode: | |
Hide post links |
Senegalec Viky
bublinka napísal:pekny záber, ale jak to, že tie loptičky v zadu vydržia? Môj Bubo tiež mal také, ale iba hodinku aj s obdivovaním
Možná jsou nějaké speciálně tvrzené?

Hide post links |
Senegalec Viky
Hrášek je ideální jídlohračka. Lusk perfektně padne do nohy, dobře se do něj kouše, uvnitř jsou chutné sladké kuličky a po jejich vybrání se lze dlouhé minuty bavit rozhryzáváním a olizováním toho, co zbylo, dokud nezbude jen pár zelených vlákének.

Hide post links |
Senegalec Viky
Nechápu. Jak přitom dokážeš zachovat integritu okolní kabeláže a propisek v kelímku?
Hide post links |
Senegalec Viky
Propisky v kelímku ho braly, když byl malej, teď už nějak ne.
A ta kabeláž... no... kabel od myši je prokousnutý na několika místech a nově je vyhryznutý i kus kolečka :) Drobné věci, které si neuklidím, mi Viky při nejbližší návštěvě stolu nahází na zem. Některé předtím rozhlodá, například tužky nebo podací lístky z pošty. Učí mě uklízení mnohem efektivněji, než to kdysi zvládala maminka :D
A ta kabeláž... no... kabel od myši je prokousnutý na několika místech a nově je vyhryznutý i kus kolečka :) Drobné věci, které si neuklidím, mi Viky při nejbližší návštěvě stolu nahází na zem. Některé předtím rozhlodá, například tužky nebo podací lístky z pošty. Učí mě uklízení mnohem efektivněji, než to kdysi zvládala maminka :D
Hide post links |
Senegalec Viky
ahoj, fotky jsou krásné, jen mě zarazilo u jednoho snímku asi ještě ze starého bydliště, jak máš Vikyho venku na zahradě na ptačím stromě, to se nebojíš, že ti uletí?
Hide post links |
Senegalec Viky
Myslíš tu s kouskem počítačového monitoru? :) To není venku - strom stojí na parapetu - fotka klame. Takže žádná zdrhačka, to už bychom se asi neshledali...
Hide post links |
Senegalec Viky
Viktorek se naučil další výraz (doteď uměl Viky, Viktorku, ptáčku a "vidíš to"). Někdy, když moc vypiskuje, tak jdu ke kleci a říkám mu: "Co je? Co tady ječíš?" Dneska odpoledne zase řval jako na lesy, tak jsem přistoupila ke kleci, Viky stáhl zorničky, popatřil na mě a povídá: "co je?!" :D
Hide post links |
Senegalec Viky
heh, krasny akcny zaber, kludne by si ho mohla predat ako titulne foto na cd o senegalcoch. *276*
Hide post links |
Senegalec Viky
dobrý záber. normálne som sa trošku zlakla z tej blizkosti. :10:
Hide post links |
Senegalec Viky
Z nových nainstalovaných bidélek si Viktorek na spaní neomylně vybral to nejpraktičtější:

Hide post links |
Senegalec Viky
to pletivo by som na senegalca neriskoval ;)
[b]never eat yellow snow[/b]
Hide post links |
Senegalec Viky
no já bych vyhodila i to "bidlo". podle mě je to tak akorát pro zebřičky...
může se mu sice líbit, ale nocování na něm mu může poškodit nožičky. jen můj názor..
může se mu sice líbit, ale nocování na něm mu může poškodit nožičky. jen můj názor..
Hide post links |
Senegalec Viky
Už ho sežral, takže vyřešeno
Ostatně na hraní ho taky původně dostal, že se mu nějakou dobu líbilo na něm spát, za to já nemůžu.
Teď spí na minerálním válečku:

Teď spí na minerálním válečku:

Hide post links |
Senegalec Viky
Vyřeš co nejdřív to pletivo. Tohle je riziko, až ti tam bude viset za krk v prokousané díře, bude pozdě.
Hide post links |
Senegalec Viky
velmi pekne obrazky aj popisy
Jirka amazonia ma pravdu vyrieš to...
Jirka amazonia ma pravdu vyrieš to...
Hide post links |
Senegalec Viky
Ahoj, krásné fotky a videa, teď tu kolem mně v posteli lozí mí dva žakové...NECH TEN NB A VĚNUJ SE NÁM, NEBO TĚ SEŽEREME :10: . Na jedné fotce jsem viděla tu umělou kouli na hraní pověšenou na docela dlouhé šňůrce, je to chvilka, papouch to má okolo krku, člověk vše neuhlídá a pak je pozdě. Spousta věcí je nebezpečných...el. kabely, okusování plastů a jiných věcí, které nejsou z přírodních materiálů, papoušek do sebe dostává ftaláty a jiné jedy, to se v tělíčku hromadí a zkracuje se tak jeho život.
Hide post links |
Návrat na "Galéria užívateľov"
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný