Arnie a Alis
A-Team
ale ono to asi tokání nebude. spíš se s ní snaží skamarádit
Jo to jsem měla na mysli. Ty potvory jsou na jaře hodně akční a spolupráce ve vymýšlení ptákovin a jak mě nasrát je na jaře nepřekonatelná.
Největší chyba je, že si nejsme vědomi žádné chyby.
BBcode: | |
Hide post links |
A-Team
ja som si vždy myslela že to robia netopiere od kedy mám tých dvoch viem že aj papagáje...človek sa učí do smrti ;)
Hide post links |
A-Team
viem že aj papagáje.
Jo Kuba je v tomto nepřekonatelný. Visí většinou za jeden drápek a u toho kecá.
Hide post links |
A-Team
Pekný originálny prívesok na tašku. :10: Mohol byt trošku menší na takú tašku,nie?
Hide post links |
A-Team
super banda Liaj Arnie a Alis pekné mená
Závidím
nech ti robia len radost ;) :135:
Závidím
nech ti robia len radost ;) :135:
Hide post links |
A-Team
díky všem za reakce. vždycky mě to potěší, když ta moje banda někoho pobaví 
že ty ses nedíval na video z 15.3, kde ti moji "záviděnihodní" papoušci demolují co jim na zobák příde

závidím
že ty ses nedíval na video z 15.3, kde ti moji "záviděnihodní" papoušci demolují co jim na zobák příde

Hide post links |
A-Team
že ty ses nedíval na video z 15.3, kde ti moji "záviděnihodní" papoušci

Když se mě někdo zeptá na papoušky, jak moc náročné to je. Stačí je pozvat k nám domů, dva dny neutřít prach, nevysát, ukázat zničené dveře.... a je to. Zatím to každý vzdal.

Hide post links |
A-Team
skončilo období deštů..akorát arnie pořád hlásí "a chčije, a chčije"... :-)
Hide post links |
A-Team
a chčije, a chčije"...
To je šikulka.

Hide post links |
A-Team
alis dnes byla poprvé přistižena demolujíce rok se přátelsky tvářící žačí budku..chci tím říct, že si poprvé sedla na budku, její .vstupní větve a začaly třísky lítat, tzn. začala ji upravovat k obrazu svému a ignorovat veškéré vštípené praktičnosti od bártlů...mám tomu přikládat nějakou váhu?
nelétajícímu arniemu jsem k budce přidělala lanový můstek, kdyby se náhodou rozhodl přiložit ruku (zobák) k dílu...myslíte, že by úlohu otce, co by oškubánek zvládl?
nelétajícímu arniemu jsem k budce přidělala lanový můstek, kdyby se náhodou rozhodl přiložit ruku (zobák) k dílu...myslíte, že by úlohu otce, co by oškubánek zvládl?
Hide post links |
A-Team
nepanikař
od sežrání budky k prvnímu vejci je cesta dlouhá
jestli dokáže vlézt do budky a nakrmit případné potomstvo (nebo alis), pak není nedostatek peří překážkou

jestli dokáže vlézt do budky a nakrmit případné potomstvo (nebo alis), pak není nedostatek peří překážkou

Hide post links |
A-Team
ok. tak uvidíme na rok
rok utekl jako voda a budka je jen víc zaprášená a ožraná...
vnitřek zatím neposkvrněný ...

jinak posílám foto papouška, který nerozdýchal stěhování a hlavně mého přítele. ale jinak už umí dalších 30 slov. což je celkem kolem 160 slov. už dokonce veršuju, abych ho zabavila nadýl: "sluníčko, sluníčko, popojdi maličko, stojíš tu u ------------- ." na slově cesta se zasekl.
máme wimbledon, takže se z voliéry začalo ozývat "hezkýýýý", "to dáš"....

a tak si tu spokojeně žijem.

Hide post links |
A-Team
oškubánek je oškubaný inak ako ten môj 
môj nemá prachové perie ale si zase necháva trochu toho vrchného
takže keď sa schúli nie je vidieť skoro nič
zato teraz ako je teplo a rozťahuje sa (chladí) je vidieť veľaaaaaaaaaaaa
čo už s nimi "psychopatmi" neriešim papúch je v pohode tak čo, no boooože tak je oškubaný

môj nemá prachové perie ale si zase necháva trochu toho vrchného
takže keď sa schúli nie je vidieť skoro nič
zato teraz ako je teplo a rozťahuje sa (chladí) je vidieť veľaaaaaaaaaaaa
čo už s nimi "psychopatmi" neriešim papúch je v pohode tak čo, no boooože tak je oškubaný

Nie som bezcitná, dokážem predstierať.
Hide post links |
A-Team
díky za vložení. nemám to v čem umenšit. taky neřeším ....
já myslím, že mu nic nechybí. až přestanou řádit hormony, třeba se dá do kupy.
motivací mi je robův pár
já myslím, že mu nic nechybí. až přestanou řádit hormony, třeba se dá do kupy.
motivací mi je robův pár

Hide post links |
A-Team
To bude jak na houpačce. Zaroste vyšklube se, zaroste..... Lorča je teď taky vyšklubaná.
Hide post links |
A-Team
Zaroste vyšklube se, zaroste.
irčóó - neber mě můj věčný optimismus...
že já tě do auta nepřiberu ? :grr: ,

Hide post links |
A-Team
od minulého týdne už má dva nelétací papoušky. alis vypadly asi 4 koncové letky a taky dolétala.
to teda hledím, že stačí jen 4kousky a je dolétáno ? a alis hledí taky :D
to teda hledím, že stačí jen 4kousky a je dolétáno ? a alis hledí taky :D
Hide post links |
A-Team
liaj1 napísal:to teda hledím, že stačí jen 4kousky a je dolétáno ?
len otvor okno :-O a uvidíš

doma si možno netrúfne (nedostatočný priestor a prekážky) ale len by dostala možnosť voľného priestoru to by si videla akoby letela
Honey nemal 10 po päť na každej strane a to si mala vidieť ten "fukot" a najmä výšku :-O :-O :-O
ani som nestihla zaregistrovať presne ktorým smerom mám utekať :18:
Nie som bezcitná, dokážem predstierať.
Hide post links |
A-Team
papoušci přestali obývat bidla a přestěhovali se k pletivovému rámu, kde je bidlo pouze jedno. arnie má ode mne obrovskou pochvalu, protože si bidlo vydobyl pro sebe. nevím, co se přesně stalo, ale má to ošéfované tak, že když se k náhodou obsazenému bidlu blíží, alis startuje a běží pryč jako na olympijském sprintu.
papouščí pamět je ovšem země neprobádaná. arnieho jsem jako mimino houpávala, k nadšení mé mamky, na závěsech a zpívala mu: "houpy, houpy, kočka snědla kroupy". závěsy pak v podkroví nebyly a na kopci na ně nedoletěl, což je celkem 4 roky. minulý týden se arnie na závěs dostal z sušiče prádla, držel se nohama, hlavou dolů a volá na mě: "houpy, houpy, ....". něco tady nechápu.... :)
jinak mu již dvakrát krásně narostlo peří a dvakrát krásně opadalo :-)
papouščí pamět je ovšem země neprobádaná. arnieho jsem jako mimino houpávala, k nadšení mé mamky, na závěsech a zpívala mu: "houpy, houpy, kočka snědla kroupy". závěsy pak v podkroví nebyly a na kopci na ně nedoletěl, což je celkem 4 roky. minulý týden se arnie na závěs dostal z sušiče prádla, držel se nohama, hlavou dolů a volá na mě: "houpy, houpy, ....". něco tady nechápu.... :)
jinak mu již dvakrát krásně narostlo peří a dvakrát krásně opadalo :-)
Hide post links |
A-Team
Nádhera, tak to se mám teda na co těšit, a tááák krásně jsem si těsně před Vánocema dozařídila byteček - kytičky, obrázky, koberec, nová celočalouněná postel, kožená židle na kolečkách. Prd'olka bude mít co likvidovat. Proč jsem si já kráááva nebeská nepodojená nezkoukla tyhle fotky a videa dřív. (?) Ušetřila bych tolik peněz za vybavení bytu....
Hide post links |
Návrat na "Galéria užívateľov"
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný