Arnie a Alis
A-Team
:D
nejhorší na tom je, že jakmile jsem obložila ožraný kmínek hadrama, začali koumat, jak kytku dál využít k zábavě. začali tedy nalétávat do té horní části a chytat se za listy. ono se to pak tak pěkně zkoupne...no a tady mi dochází fantazie..nevím, jak tomu předejít. asi půjde taky pryč, jako všechny před ní..
:kill:
nejhorší na tom je, že jakmile jsem obložila ožraný kmínek hadrama, začali koumat, jak kytku dál využít k zábavě. začali tedy nalétávat do té horní části a chytat se za listy. ono se to pak tak pěkně zkoupne...no a tady mi dochází fantazie..nevím, jak tomu předejít. asi půjde taky pryč, jako všechny před ní..
:kill:
BBcode: | |
Hide post links |
A-Team
Liaj kvetinu v obývačke neobliekam, ale musím pochváliť moju kvetinárku. Vyrába mi mašle (veľkosti ľudskej hlavy) a tie si naaranžujem do kvetiny. Obmieňam asi po 3 až 4 týždňoch farby. Inak to vyzerá, že benjamín kvitne. :10:
Hide post links |
A-Team
asi půjde taky pryč, jako všechny před ní..
Taky mám už byt vyčištěný, přešla jsem na pěstování balkonových kytek.

Největší chyba je, že si nejsme vědomi žádné chyby.
Hide post links |
A-Team
přešla jsem na pěstování balkonových kytek
na balkon nás ti papouchové nakonec vystěhují

Hide post links |
A-Team
arnie je definitivně v pubertě....mamka chodí vyměňovat vodu a krmení v zimní bundě, beranici, s kapucí a v rukavicích. díky coalo za tip. na mě dělá nálety tak ob den. jsem oblepená náplastma..
granule harissons u pubertálních papoušků agresivitu nesnižují.
granule harissons u pubertálních papoušků agresivitu nesnižují.

Hide post links |
A-Team
Zistujem, ze som na tom este celkom dobre. Ja nasu Pipu(alexa) chodim krmit len s rukou zabalenou v deke, no nesmiem z nej spustit oci. Par peersingov na uchu mam zadarmo. To sa da zakryt vlasmi a tak sa mozem ukazovat aj na verejnosti.
Hide post links |
A-Team
mamka chodí vyměňovat vodu a krmení v zimní bundě, beranici, s kapucí a v
Teď to aspoň nevypadá tak blbě. Já tak běhala v 30 stupnich tepla.

Hide post links |
A-Team
alis je dokonalý papoušek (jen arniemu to nějak neimponuje). klidný, vyrovnaný, trpělivý, hravý, ukecaný a nenažraný. hodiny tráví demolicí hraček a člověk má pocit, že se jejich koupí zavděčil. arnie, kterého hračky nikdy nezajímaly, bývá teď často přistižen, jak se v demolici hraček snaží vyrovnat alis.
visící alis (netopýr) z poličky nade dveřma už neřve "no pojď a nekecej", ale "no pojď, nebóóóój." asi dodává opancéřované mamce odvahu. čas se mnou tráví předháněním se, kdo zaujme dřív pozornost na co nejdelší dobu. původní plán, že se s koupí druhého žaka zbavím prvního, nějak nevychází....
visící alis (netopýr) z poličky nade dveřma už neřve "no pojď a nekecej", ale "no pojď, nebóóóój." asi dodává opancéřované mamce odvahu. čas se mnou tráví předháněním se, kdo zaujme dřív pozornost na co nejdelší dobu. původní plán, že se s koupí druhého žaka zbavím prvního, nějak nevychází....

Hide post links |
A-Team
kdo zaujme dřív pozornost na co nejdelší dobu. původní plán, že se s koupí druhého žaka zbavím prvního, nějak nevychází
Na papouškách je právě skvělé, že plány nefungují.

Hide post links |
A-Team
a to tohle oblíbené křeslo z 99% přikrývám dvojitou dekou
kde soudruzi z NDR udělali chybu?
http://www.youtube.com/watch?v=br3GYpnXbiQ

kde soudruzi z NDR udělali chybu?
http://www.youtube.com/watch?v=br3GYpnXbiQ
Hide post links |
A-Team
no co čumíš? pracuju na tom už druhý den....
schvátila mě chřipka, den jsem nefungovala a toto jsou následky.
http://www.youtube.com/watch?v=qgyhN0LZVQ8

schvátila mě chřipka, den jsem nefungovala a toto jsou následky.
http://www.youtube.com/watch?v=qgyhN0LZVQ8
Hide post links |
A-Team
to kreslo je fakt sikovny na nicen
Nejlepší hračka pro papouška. :10: Kdysi v dávných dobách jsme měli proutěný lustr. Byl rozložen na jednotlivé pruty.
Hide post links |
A-Team
no ale to kreslo je fakt sikovny na niceni
eště se jich zastávej! :grr:

Nejlepší hračka pro papouška
trochu drahá hračka pro papoušky

Hide post links |
A-Team
Já chci taky křeslo,aspoň by to lepidlo bylo na chvilku jinde než na mé ruce,rameni...atd. :10:
Hide post links |
A-Team
arnie už 14 dní sedí v pokoji a trpělivě vrká na alis. chodím do pokoje 4x za odpoledne a říkám póď, póď, póď, nastavím prst, on ho vezme do zobáku a odsune ho pryč...že by konečně po roce a čtvrt posun?
akorát mám teď nějak moc volného času... :23:
a je tady u mě takové nezvyklé ticho...:24:
akorát mám teď nějak moc volného času... :23:
a je tady u mě takové nezvyklé ticho...:24:
Hide post links |
A-Team
akorát mám teď nějak moc volného času...
Tak si to užij, jak přejde jaro vše se vrátí k normálu.

Hide post links |
A-Team
jo? u nas se toka rijen - prosinec. potom preperujou a jsou protivni jak pondeli. ted o vikendu jsem jim doupravila volieru - potahla jsem strop v zaletu pletivem a zamezila tak mikouskovi mizet prokousanou dirou v tajnem prostoru mezi stropem a podlahou pudicky a zakrytovala jsem ozrane okno. cela ta sranda me stala bratru 2,5 litru. tomas se mi smal, ze nejdriv clovek investuje do drahejch papousku a pak investuje do odvraceni skod, ktere papousci pachaji.

Hide post links |
A-Team
nejde. proste jsem kridla vysadila a na ram udelala bedneni. kdyz se budu hodne nudit, jeste udelam nejake pruhledne sundavaci nesezratelne zakrytovani.

Hide post links |
A-Team
Tak si to užij
díky. rozhodovala jsem se mezi pletením a stavbou kůlny. vyhrála kůlna

u nas se toka rijen - prosinec
no arnie se narodil 30. května a alis v červnu, takže ono to bude asi individuální. ale ono to asi tokání nebude. spíš se s ní snaží skamarádit. jsou to prostě pořád ještě puberťáci...
zamezila tak mikouskovi mizet prokousanou dirou v tajnem prostoru mezi stropem a podlahou pudicky
nejsou to spíš kuny, které tahle místa vyhledávají:-).
Hide post links |
Návrat na "Galéria užívateľov"
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní